Tagsági előnyök

Rrjeti Global i Informacionit (GIN) ofron anëtarëve tanë një gamë të ndryshme të përfitimeve dhe privilegjeve private, ekskluzive në nivel botëror. Këto përfitime janë projektuar për të ndihmuar anëtarët tanë të arrijnë Suksesin, Pasurinë dhe Fuqinë në çdo aspekt kyç të jetës së tyre.

Edhe pse një listë e plotë e përfitimeve të anëtarësisë është konfidenciale, më poshtë janë 6 përfitimet kryesore për anëtarët e GIN-it:

#1. Edukimi i çmuar

Që nga viti 2009, Biblioteka e GIN-it ka mbledhur qindra orë të programimit të çmuar, edukativ nga udhëheqësit më të shquar të botës në rritjen personale. Si anëtar, do të përfitoni prej njohurive të udhëheqësve të njohur botërorë, që mbulojnë çdo aspekt të shëndetit, pasurisë dhe lumturisë. Kjo përfshin këshilla se si të bëni, të veproni dhe të keni çdo gjë që dëshironi, siç shihet në film-in e suksesshëm, “Sekreti”, që mëson bazat e Ligjit të Lëkundjes.

Çelësat për të bërë Ligjin e Lëkundjes të funksionojë zbulohen dhe mësohen në thellësi për anëtarët e GIN-it përmes Kursit të Mastery të Suksesit dhe Shkencës së Kursit të Mastery Personale ndër qindra orët tona të trajnimeve të tjera.

Më poshtë janë disa shembuj të trajnimeve të vlerësuar të Bibliotekës së GIN-it:

 • Krijimi i pasurisë, gjenerimi i të ardhurave dhe një mendësi e pasur (duke shfrytëzuar Kursin tonë të Parave)
 • Fitimi i shëndetit dinamik (shqyrtimi i kurseve tona të shumta, nga Kursi i Shëndetit Perfekt dhe i Gjatësisë së Jetës deri te Kursi ynë i Kurave Natyrale)
 • Gëzimi i shtrirë, gëzimi, paqja e brendshme dhe mirëqenia emocionale (përmes Kursit tonë për Rrugën drejt Lumturisë)
 • Shko në një rrugë drejt përuljes përmes vetëdijes, ndërgjegjes, lirisë shpirtërore dhe lirimit (përmes Kursit tonë për Rrugën drejt Lirisë Shpirtërore)
 • Zbulimi i aftësive të çmuara të jetës (nga trajnimi i etiketës në fjalim publik; mjetet e përparuara për komunikim, për negocim dhe gjithashtu shumë tema të tjera të vlerësuara)

#2. Rrjetëzimi me Vlerë të Lartë

Anëtarët aktivë të GIN shtrihen në mbi 160 vende, bëjnë rrjet dhe ndajnë mundësi me njëri-tjetrin. Ata ofrojnë këshilla, perspektiva globale, informacion i shtrirë në mënyrë të parë, ndajnë ide dhe njohuri dhe krijojnë një Mastermind të vërtetë. Ky Mastermind është përshkruar nga Napoleon Hill.

Mundësia për të qenë në kontakt dhe për të bashkëvepruar me ekspertë, udhëheqës botërorë, individe të suksesshëm dhe të ndërgjegjshëm, dhe njerëz me mendësi të ngjashme nga e gjithë bota është një përfitim i çmuar për anëtarët aktivë të GIN-it. Më tepër, ne mundësojmë kultivimin e marrëdhënieve të vlefshme përmes eventeve të rregullta, virtuale dhe në person, të mbështetura nga rrjeti ynë social privat. Eventet përfshijnë:

 • Konferencat. Çdo tremujor, motivuese dhe frymëzuese, konferenca globale në person në vende si Miami, Paris dhe Aruba, me mundësi pjesëmarrjeje virtuale si alternativë.
 • Seminaret. Këto përfshijnë punëtori të drejtpërdrejta dhe në person, bazuar në Shtetet e Bashkuara dhe globalisht që mbulojnë tema të kërkuara dhe me vlerë të lartë dhe dërgohen drejtpërdrejt në postën tuaj të hyrjeve.
 • Webinaret. GIN ofron trajnime virtuale për anëtarët, të disponueshme në drejtpërdrejt ose virtualisht në faqen tonë të internetit dhe në faqen tonë të internetit dhe të përgjigjen në celular.
 • Takimet e kapitujve. Në nivel lokal, shijoni daljet aventurike, ligjërata dhe qasjen në takimet lokale të kapitujve.
 • Raundet e tryezave. Kur anëtarët përjetojnë sfida të konsiderueshme, ata mund të kërkojnë një Raundtabel me anëtarë të GIN-it të trajnuar plotësisht virtualisht ose në person. Anëtarët e Raundtabelit dëgjojnë çështjen personale ose të biznesit, bëjnë pyetje dhe pastaj ofrojnë këshilla, inkurajim dhe mbështetje.
 • Mundësitë shtesë. Nga banketet e çmimeve deri te simpoziumet, ekspozitat dhe kurset për tërhequr, ne rregullisht kuratojmë evente për të lehtësuar lidhjet e qëndrueshme midis anëtarëve globalë të GIN-it.

Ajo që do të përjetoni si anëtar i GIN-it është që ju kurrë nuk jeni vetëm. Kur përjetoni një sfidë, anëtarët e tjerë mund t’i ndajnë pikëllimin dhe t’ju mbështesin. Kur përjetimet tuaja jetojnë, ata do të festojnë me ju dhe do të përforcojnë gëzimin dhe lumturinë tuaj.

Në botën e sotme të lidhjeve teknologjike dhe marrëdhënieve në sipërfaqe, anëtarësia jonë ofron një mundësi për lidhje të vërteta dhe të menduara. Duket më shumë se thjesht një njohje ose madje edhe një mik, shoqata jonë hap rrugën për miqësi dhe partneritete të gjatë jetës për çdo lloj.

#3. Mbështetja Individualizuar e Anëtarësisë

Një mjet tjetër i demonstrueshëm që përdorim për të mbështetur arsimimin e anëtarëve tanë është përmes mbështetjes së anëtarësisë. Duke filluar nga Niveli i Asociuar, ne ofrojmë trajnime individualizuar (përmes një Anëtarësi Ndihmëse [MSCs]) për të mbështetur zhvillimin personal të anëtarëve të GIN-it.

MSCs ndihmojnë anëtarët të përfitojnë maksimumin e përfitimeve të Anëtarësisë dhe të përgjigjen në pyetjet tuaja lidhur me trajnimin, faqen e internetit dhe çdo pyetje tjetër lidhur me Anëtarësinë në Klub. Ata gjithashtu janë “përfitues” në evente (shihni më poshtë) dhe prezantojnë anëtarët e tjerë për të maksimizuar rrjetin tonë.

#4. Rrjeti Social Vetëm për Anëtarë

Kur bëheni anëtar, përveç përfitimeve të mësipërme, ne ofrojmë një mjet virtual tjetër për të lidhur dhe angazhuar me anëtarë të tjerë të vlerësuar të GIN-it. Platforma jonë virtuale e rrjetëzimit ofron një hapësirë të shkëlqyer për të lidhur me anëtarë të tjerë.

Pavarësisht nëse dëshironi një partner udhëtimi gjatë një Konference tremujore të GIN-it ose po kërkoni partnerin tuaj të ardhshëm biznesi për një përpjekje të re emocionuese, ne krijuam një rrjet social ku të gjithë anëtarët globalë mund të lidhen virtualisht rreth temave që u interesojnë.

#5. Mundësitë Financiare

Ne ofrojmë të gjithë anëtarët tanë aktivë mundësinë për të zgjeruar shumësisht burimet e tyre financiare. Përveç zgjerimit të rrjetit të tyre (shpesh përshkruar si Neto Vlera e tyre) si dhe arsimimin, anëtarët tanë kanë mundësinë për të zgjeruar rritjen e tyre financiare përmes dy mjeteve specifike.

A. Mundësi Biznesi

Siç shumë prej themeluesve të GIN-it dhe anëtarëve globalë, të nivelit të lartë shfrytëzojnë lloje të shumta të mjeteve të investimit brenda portofolit të tyre të pensioneve, ata ndajnë mundësi me anëtarët e tjerë për mundësi ekskluzive, “të para” në këmbët e tokës.

Potencialisht, këto ofrojnë përfitime të konsiderueshme kapitali përmes elementëve si: ofertat e parë publike (IPO), vendosjet private, projekte të reja biznesi, pronësi tokësore, ar dhe metale të tjera të çmuara, monedha, kriptovaluta midis mundësive tjera biznesi ndërkombëtare.

B. Kredive dhe Kreditit

Anëtarët e GIN-it marrin informacion mbi si të marrin kredi dhe kredi globalisht në kushte të favorshme. Qasja në kredit, kredite dhe mjete të tjera kreditore është një avantazh kryesor që më parë ishte në dispozicion vetëm për individe, familje dhe shoqata me vlerë neto ultra të lartë.

GIN-i dëshiron të mbyllë hendekun dhe ofron informacion për anëtarët mbi si të marrin kredi të nevojshme dhe të përdorin OPM (paratë e njerëzve të tjerë) strategjikisht dhe me integritet për të investuar dhe krijuar pasuri të shumë brezave.

#6. Rritja Shpirtërore

Anëtarët e GIN-it mësohen si të arrijnë një Ndalje të Plotë dhe Totale duke përfshirë Lirinë dhe Lirinë Shpirtërore në të gjitha nivelet dhe të gjitha dimensionet. Përmes arsimimit tonë, si dhe eventeve dhe mundësive tona të rregullta të rrjetëzimit, ne e mundësojmë rritjen shpirtërore të anëtarëve me qëllime të tilla si:

 • Të mësojnë si të jenë vërtet dhe thellësisht të lumtur pavarësisht kushteve të jashtme të jetës
 • Si të heqin velin që fshehë të vërtetën dhe të shohin energjinë universale
 • Si të përjetojnë ndërgjegjen dhe ndërgjegjësimin total
 • Si të përjetojnë gëzimin dhe paqen e brendshme që tejkalon të gjitha kuptimet njerëzore

Organizata GIN ofron anëtarëve të saj shumë më shumë sesa ç’është përshkruar më lart. Këto përfitime shtesë zbulojnë vetëm për anëtarët me kujdes dhe privatësisht.

Nëse jeni gati të bëheni pjesë e organizatës sonë të çmuar, keni fat. Aplikacionet tona janë aktualisht të hapura për anëtarë të rinj. Filloni aplikimin tuaj të kualifikuar për anëtarësi duke klikuar në lidhjen më poshtë.

Benefitë Shtesë

Mentorimi

Në vitin 2026, GIN planifikon të lehtësojë një program mentorimi në shkallë të madhe dhe të nivelit të lartë. Si një mënyrë për të dhënë kthim, anëtarët e nivelit të lartë do të kenë mundësinë të mbështesin anëtarët e tjerë përmes mentorimit të plotë ose pjesërisht për anëtarët e GIN-it dhe / ose të kërkojnë një mentor. Mentorët janë trajnerë plotësisht mbështetës, jeta e tyre trajtohet dhe vjen drejtpërdrejt nga sistemi mentorimit i Vëllezërve.

Këto janë të ndara nga trajnerët e mbështetjes së anëtarëve tanë (MSCs) të përmendur më lart, qëllimi i të cilëve është të ndihmojnë anëtarët të maksimizojnë përfitimet e faqes dhe organizatës së GIN-it.

Përveç kësaj, anëtarët e nivelit të lartë të GIN-it kanë mundësinë të jenë nxënës të një anëtari të suksesshëm, të nivelit të lartë të GIN-it. Ky program unik, i çmuar 1- në-1 mentorim është një mundësi e pazakontë, e çmuar që nuk është në dispozicion kudo.

Akses në Klub & Lodrat

Në vitin 2026, organizata GIN do të punojë në bashkëpunim me shtëpi ekskluzive dhe lodge në nivel global për të bërë të arritshme vetëm për anëtarët për qëllime rekreacionale dhe profesionale.

Këto hapësira të bukura dhe akomoduese do të përdoren për takimet lokale të kapitullit, seminaret, trajnimet e Kursit të Suksesit, punëtore, tryezat rrumbullake, konferencat, eventet virtuale dhe për të ofruar trajnime tona të klasifikuara, të nivelit të lartë dhe të çmuara.

Së bashku me këto vende, ato do të jenë gjithashtu të disponueshme për evente argëtuese dhe sociale ku anëtarët mund të shkojnë për miqësi dhe bashkëveprim me anëtarët e tjerë të GIN-it.