Mirësevini në Rrjetin Global të Informacionit

Një Shoqatë Globale e Individëve të Përkushtuar për të Arritur:

Rrjeti Global i Informacionit (GIN) është një shoqatë private, ekskluzive, e përfshirë në nivel botëror e profesionistëve të përkushtuar për të përforcuar suksesin e tyre në 3 fusha kyçe të jetës duke përfshirë:

  • Pasuria: Pavarësia Financiare & Krijimi i Pasurisë
  • Shëndeti: Shëndeti Dinamik & Jetëgjatësia
  • Gëzimi: Mirëqenia Emocionale & Gëzimi i Brendshëm

Rreth Anëtarëve Tanë

Anëtarët tanë kanë një mendësi të pasur – aspirimi për të pritur dhe kultivuar versionin më të mirë të tyre çdo ditë.

Ata përfitojnë nga rrjeti ynë i gjerë për të përparuar qëndrueshëm drejt pasurisë, ndërsa përmirësojnë cilësinë e jetës dhe standardin e tyre të jetesës. Në këtë proces, ata arrijnë gjendje më të larta të vetëdijes, ndërsa përjetojnë paqen e brendshme, gëzimin dhe lumturinë.

Anëtarët tanë janë njerëz me mendësi të ngjashme, të ndikshëm në nivel të lartë, të pasur dhe të orientuar nga liria që shtrëngojnë industrinë, statusin social dhe ekonominë. Këtu, GIN ofron anëtarëve tanë një strehë të sigurt për të ndërtuar marrëdhënie dhe partneritete të avantazhuara, të gjata dhe të dobishme për të ndihmuar njëri-tjetrin të arrin më mirë synimet, dëshirat dhe ëndrrat e tyre.

Brenda organizatës së jonë fratërore, anëtarët zotohen të ndihmojnë, të ndajnë njohuri dhe të mbështesin anëtarët e tjerë. Kështu, ne ofrojmë një mundësi të rrallë dhe unike për të lidhur me njerëz me mendësi të ngjashme nga e gjithë bota, e cila lejon çdo anëtar përfitime të veçanta.

Anëtarët tanë përfshijnë udhëheqës të shquar të suksesshëm nga një gamë e gjerë e sektorëve industrial, financiar, social dhe politik. Edhe pse lista jonë e anëtarëve është konfidenciale, shumica e anëtarëve tanë kanë arritje profesionale të mëdha, nderime akademike dhe reputacione botërore.

Përfitimet e Anëtarësisë

Anëtarësimi ynë sjell shumë përfitime të vlefshme. Ne si një Klub, ndihmojmë ata të aftë, të bëhen edhe më të aftë.” Përveç listës sonë të gjatë të përfitimeve të anëtarit, ne lidhim anëtarët tanë të vlerësuar me njëri-tjetrin në mënyrë globale.

Anëtarët me gradë të lartë, të trajnuar me specializim, mund të udhëheqin anëtarë të tjerë që dëshirojnë të rritin pasurinë e tyre, të fitojnë lirinë financiare, të përjetojnë shëndet dinamik, ndërsa zgjerojnë mirëqenien emocionale, lirinë shpirtërore dhe lirinë.

Përfundimisht, GIN fuqizon anëtarët tanë për të përmirësuar vazhdimisht standardin e tyre të jetesës. Gjeni një listë të përmbledhur të përfitimeve të anëtarit këtu.

Rreth Nesh

GIN-u u konceptua në Stamboll, Turqi, në Hotelin Ritz Carlton në vitin 2003 nga një grup njerëzish të shquar globalë dhe u themelua formalisht në vitin 2009. Si traditë, të gjithë anëtarët e GIN-it mbeten anonimë për publikun në përgjithësi, përveç nëse ata zgjedhin ndryshe personalisht.

Aktualisht, ne kemi anëtarë me shumë gjuhë (me gjuhët zyrtare të klubit në frëngjisht, spanjisht dhe gjermanisht midis të tjerave) që shtrihen në mbi 160 vende në nivel global.

A jeni gati të bashkoheni me organizatën tonë të çmuar? Anëtarët e kualifikuar mund të aplikojnë menjëherë duke klikuar në lidhjen më poshtë. Edhe mezi presim të mësojmë më shumë për ju.