Ngjarjet Tona

Rrjeti Global i Informacionit siguron anëtarët e tij si një përfitim të Anëtarësimit, live ekskluzive personalisht dhe online virtuale “Ngjarje”.

Këto përfshijnë:

 • Ngjarje të mëdha fundjavë
 • Seminare
 • Punëtori
 • Webinarë
 • Ekspozitë
 • Zotërimi i Kursit të Mjeshtërisë Suksesore
 • GIN aventurat
 • Takimet lokale të kapitullit
 • Simpoziume
 • Konventat Globale

Këto ngjarje ofrojnë mundësi për Anëtarët për të mësuar se si të:

 • Krijo pasuri & Make Money
 • Kanë shëndet të lartë
 • Mbaj gëzimin e brendshëm, paqen dhe lumturinë

Shumë lëndë janë në dispozicion të Anëtarëve nëpërmjet ngjarjeve tona të tilla si:

 • Trajnimi i suksesit të
 • Marrëdhënie personale, romantike dhe biznesi
 • Kriptomonedhat
 • Investimi
 • Real Estate
 • Banka në det të hapur
 • Mbrojtja e aset
 • Dhe qindra tema të tjera duke u fokusuar në pasurinë, shëndetin dhe lumturinë