Përfitimet e anëtarit

Çfarë merrni kur bëheni anëtar?

Kostoja për të qenë anëtar i asociuar është aktualisht një tarifë një-herëshe prej 10 $ dhe detyrime mujore në vazhdim prej 8.95 $.

Kur ju bëni kërkesë për t’u bërë Anëtar i Asociuar dhe pranoheni, ja çfarë merrni:

 • Do t’ju caktohet një Trajner i Mbështetjes së Anëtareve, i cili është anëtar i nivelit të lartë me “Trainim Trajnerësh” të veçantë. Ky person do t’ju ndihmojë të fitoni më shumë përfitime nga Anëtarësimi, si dhe të jeni në dispozicion për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja në lidhje me trajnimin, faqen e internetit dhe Klubin. Ata do të jenë gjithashtu “mikpritësi” juaj në veprimtari dhe do t’ju prezantojnë me anëtarë të tjerë. 
 • Trajneri juaj personal do t’ju telefonojë dhe do t’ju dërgoj email për t’u prezantuar. Ata do t’ju ndihmojnë të kuptoni dhe të lundroni në seksionin e Anëtarëve të faqes së internetit dhe të siguroheni që të merrni më shumë nga Anëtarësimi juaj.
 • Çdo javë ju do të merrni një email me një “Përditësim Javor Audio” nga Drejtori ynë i Komunikimeve, ose Anëtar i nivelit të lartë. Këto të reja janë zakonisht 5-10 minuta në gjatësi
 • Ju do të merrni private konfidenciale “Komunikata” kohë pas kohe nëpërmjet SMS sms sms, thirrje telefonike, email ose postën postare kur kohë të ndjeshme globale “informacioni i brendshëm” mund të jetë i dobishëm për Anëtarët në lidhje me investimin, ose çështje të tjera të tilla.
 • Çdo javë ju dërgoni me email një audio të Serive të Zhvillimit të Anëtareve (20-45 minuta) të cilat mësojnë “teknikat dhe parimet e suksesit” specifike

Në faqen e internetit GIN ju do të keni qasje të lirë në Trajnimin e Bërthamës së Anëtarit të Asociuar GIN. Kjo përfshin: 

 • Kursi i mjeshtërisë së suksesit: Niveli i asociuar
 •  Mësimet 1-5 të Kursit të Mjeshtërisë Personale

Anëtarët e asociuar gjithashtu kanë qasje në kurset e zgjedhura në “Trajnimin Specifik të Subjektit” të Klubit (mijëra orë të kurseve audio dhe video).

Kursi i mjeshtërisë së suksesit: Niveli i asociuar, përfshin:

Dëshira juaj është komanda juaj: Si të shfaqësh dëshirat e tua dhe të marrësh gjithçka në jetë që dëshiron dhe si çdokush mund të bëjë miliona, sekretet e parasë që ata nuk duan që ti t’i dish. Ky është një kurs audio 14 orësh i regjistruar live në Alpet Zvicerane. Pjesëmarrësit paguan 10,000 $ për të marrë pjesë. Mijëra kanë paguar 1000 dollarë për këtë kurs audio.

Plus kurset e mëposhtme audio dhe video:

 • Fuqia e GIN dhe sistemi GIN: Si dhe pse funksionon?
 • Si të kaloni një ditë të mrekullueshme çdo ditë
 • Si t’i vësh dhe t’i arrish synimet e tua?
 • Si të kapërcesh vështirësitë dhe të fitosh?
 • Shkenca e fshehtë e fatit
 • Plus shumë të tjera

Përveç Trajnimit Të Asociuar Core Above (që vlerësohet në mbi 20,000 dollarë nëse blihet veçmas dhe përbëhet nga mbi 30 orë trajnim), ju do të merrni edhe si Anëtar i Asociuar:

Qasje e lirë në shumicën e GIN ngjarjet në mbarë botën, si në person ashtu edhe virtuale.Këto përfshijnë Mbledhjet Lokale të Kapitujve; Banketet; Punëtoritë; Webinarët; Ngjarjet kryesore të fundjavës (blerja e një bilete është e nevojshme për Ngjarjet Kryesore); Qasje e lirë në 4 seminaret tona vjetore të suksesit virtual dhe mitingjet e çmimeve (një vlerë prej 4000 dollarësh)

Kursi i studimit në shtëpi Mega Memory (kurs audio 8 orësh). Mbi 50 milionë njerëz kanë kaluar nëpër stërvitjen e kujtesës gjatë 30 viteve të fundit. Ky kurs shitet deri në 1500 dollarë për person për trajnim të gjallë. Mbani mend emrat dhe fytyrat dhe zhvilloni një kujtesë të afërt fotografike)

Kursi i Avancuar i Kujtesës Mega (4 orë kurs audio dhe video). Ky është niveli 2 i mega kursit të kujtesës. Mëson si të mbash mend të luash me letra dhe fuqi më të përparuara të kujtesës).

Kursi Mega Math (kursi audio 6-orësh) Miliona paguan deri në 100 dollarë për këtë kurs që i mëson çdokujt në çdo moshë se si të bëjë matematikën “në kokën e tij” më shpejt se një llogaritës.

Kursi Mega Speed-Reading (kurs 6 orësh audio dhe video) Miliona paguan deri në 100 dollarë për këtë kurs. Mësoni nga “Worlds Fastest Reader” sipas Librit Gines të Rekordeve Botërore, Hauard Berg. Ai mund t’i mësojë të gjithë se si ta trefishojnë shpejtësinë e leximit në më pak se 4 orë.

Sekretet infomerciale të zbuluara: Sekretet e brendshme të marketingut masiv. Sekretet e marketingut nga njeriu i quajtur nga Chicago Tribune “America’s Marketing Guru”; The Wall Street Journal e quajti atë “Mjeshtri i Marketingut të Ditëve Moderne”; New York Times deklaroi se ai ishte “Mbreti Infomercial”. Pjesëmarrësit live paguan 75,000 dollarë për këtë kurs.

Dhe shumë kurse të tjera në Nivelin e Asociuar Trajnimi Specifik i Lëndës.

Ju gjithashtu merrni një biletë falas për një GIN Major Weekend Event (banket i papërfshirë). Shumica e mbledhjeve dhe e ngjarjeve janë të lira për Anëtarët e Asociuar. Megjithatë, Anëtarëve të Asociuar u kërkohet të blejnë një biletë për ngjarjet tona kryesore të fundjavës. Çmimet e biletave ndryshojnë sipas vendeve dhe variojnë nga 2000 deri në 5000 $. Anëtarët e plotë nuk paguajnë çmimin e biletës. Kur dorëzoni kërkesën tuaj dhe pranoheni si Anëtar i Asociuar, ju do të merrni një biletë pa pagesë (një vlerë 2000-5000 dollarë) në Eventin e Madh të ardhshëm (banket që nuk përfshihet).  

Ka më shumë përfitime që anëtarët e asociuar marrin që do të zbulohen sapo të bëheni anëtar.

Anëtarësimi i asociuar aktualisht kushton një tarifë fillestare një-herëshe prej 10 $ dhe 8.95 $ në muaj.

Mund të duket se kjo është “shumë e mirë për të qenë e vërtetë”. Por është e vërtetë. Fakti që je këtu duke lexuar këtë do të thotë se je në vendin e duhur në kohën e duhur.

 Mundësia që të përmirësosh kushtet e jetës në çdo zonë është tamam në pëllëmbë të dorës. 

Vendimi tani është i juaji.