Politika e privatësisë

Kjo politikë e privatësisë shpjegon se si kjo faqe i trajton “informacionet personale”. “Informacionet personale” janë informacione që janë personalisht të identifikueshme si emri, adresa, adresa e postës elektronike, numri i sigurimeve shoqërore ose numri i telefonit, dhe që ndryshe nuk disponohet publikisht.
Ky sajt është në pronësi dhe operohet nga AXS Consulting, LLC (Rrjeti Global i Informacionit DBA, në vijim i referuar si GIN) për përdorimin dhe informacionin tuaj personal. Rrjeti Global i Informacionit ose GIN është një markë me të drejtë autori, e zotëruar, operuar dhe menaxhuar nga AXS Consulting, LLC. Duke hyrë dhe shfletuar këtë faqe, ju pranoni dhe jeni të detyruar nga kjo Politikë e Privatësisë. Siç përdoret këtu, “GIN” do të përfshijë Rrjetin Global të Informacionit, AXS Consulting, LLC, bashkëpunëtorët e tij dhe kompanitë e lidhura me të, dhe secilin prej pajtimtarëve, agjentëve, pronarëve, drejtorëve, oficerëve, punonjësve dhe të caktuarve të tyre.

Kategoritë e informacionit personal të mbledhur

GIN merr dhe mbledh kategoritë e mëposhtme të informacionit personal.

Informacioni që jepni: ne mund të mbledhim informacione të ofruara nga vizitorët e faqes, si emrat dhe adresat e e-mail të atyre që paraqesin aplikacione për Anëtarë ose Bashkëpunëtorë, ose që komunikojnë me ne nëpërmjet postës elektronike ose përmes një formulari kontakti në internet, si dhe informacionin e dorëzuar përmes porositjes online dhe duke u regjistruar për postimet tona.
Informacioni i mbledhur nga serverët tanë të uebit: kur vizitoni këtë faqe, serverët tanë të uebit mund të mbledhin automatikisht adresën tuaj të “protokollit të internetit” (IP) dhe informacionin rreth faqes së internetit që keni vizituar menjëherë përpara se të vizitoni faqen tonë.
Cookies: një cookie është një skedar i vogël teksti që dërgohet në shfletuesin tuaj të internetit nga një server në internet dhe ruhet në hard diskun e kompjuterit tuaj. Kur vizitoni këtë faqe, një cookie mund të dërgohet në kompjuterin tuaj. Ju mund të kontrolloni nëse dëshironi ose jo të pranoni skedarë cookie duke rregulluar cilësimet e shfletuesit tuaj.
Përdorimi i informacionit personal të mbledhur

GIN mund të përdorë informacionin që vizitorët na ofrojnë për të përmirësuar përmbajtjen e faqes sonë, për të informuar vizitorët për produktet dhe shërbimet e reja, informacionin dhe për qëllime të tjera zhvillimore, operacionale ose komerciale, dhe për të transmetuar informacionin personal te palët e treta për të njëjtën gjë. arsye.
GIN mund të përdorë informacionin e mbledhur nga serverët tanë të uebit për të na ndihmuar të gjurmojmë përdorimin e sajtit nga vizitorët tanë, të analizojmë modelet e trafikut dhe të identifikojmë burimet e trafikut në ueb në faqen tonë.
GIN mund të përdorë cookie për të regjistruar informacionin e sesionit, të tilla si artikujt që vizitorët shtojnë në karrocën e tyre të blerjeve në internet.
GIN mund të përdorë gjithashtu informacionin që mbledhim për të hetuar, parandaluar ose ndërmarrë veprime kundër aktiviteteve të dyshuara të paligjshme. Ne mund ta përdorim informacionin për procedime ligjore, të tilla si përgjigjja ndaj thirrjeve, urdhrave të gjykatës, ose për të krijuar ose ushtruar të drejtat tona ligjore ose për të mbrojtur kundër pretendimeve ligjore. Në rast se kompania jonë ose asetet e saj janë blerë nga ose bashkohen me një palë të tretë, informacioni i mbledhur nga faqja jonë mund të jetë një nga asetet e transferuara.
GIN rezervon të drejtën të ndajë informacionin tuaj personal të identifikueshëm, duke përfshirë por pa u kufizuar në adresën tuaj të emailit, adresën postare dhe numrin e telefonit me bashkëpunëtorët e tij dhe palët e treta.

Faqet që nuk mbulohen nga kjo politikë

Kjo politikë nuk zbatohet për faqet e internetit me të cilat lidhet ky sajt, faqet e internetit që lidhen me këtë sajt, faqet e internetit të përshtatura nga kjo faqe ose çdo faqe tjetër të palëve të treta në internet. GIN nuk është përgjegjës për përmbajtjen, produktet ose shërbimet në ato sajte. Ju duhet të vizitoni ato faqe interneti të palëve të treta për të përcaktuar politikën e privatësisë dhe kushtet e përdorimit që rregullojnë ato sajte.

Masat e Sigurisë

Kompania jonë e mbajtjes në internet përdor teknologjitë e kriptimit të standardeve të industrisë kur transferon dhe merr informacionin e konsumatorit të shkëmbyer me faqen tonë. Kompania jonë e mbajtjes në internet ka masa sigurie për t’u mbrojtur nga humbja, keqpërdorimi ose ndryshimi i informacionit që kemi mbledhur nga ju në faqen tonë. Edhe pse ne besojmë se kompania jonë e web hosting ofron masat e duhura të sigurisë, ne nuk jemi përgjegjës për praktikat, veprimet ose mosveprimet e asaj kompanie.

Ndryshimet në këtë politikë

GIN rezervon të drejtën të ndryshojë këtë Politikë të Privatësisë në çdo kohë, dhe pa paralajmërim të avancuar, duke përditësuar këtë faqe. Ju jeni të detyruar nga çdo rishikim i tillë dhe për këtë arsye duhet ta rishikoni këtë Politikë të Privatësisë sa herë që vizitoni këtë faqe.

Marrëveshja e Anëtarësisë dhe Kushtet e Përdorimit

Asgjë këtu nuk heq dorë, kufizon ose modifikon në asnjë mënyrë Marrëveshjen tonë të Anëtarësimit duke përfshirë Kushtet e Përdorimit.

“Të drejtat e heqjes dorë”

Nëse, në çdo kohë pas vizitës së sajtit, ndryshoni mendje për marrjen e informacionit nga faqja ose ndarjen e të dhënave tuaja personale siç përshkruhet në këtë Politikë të Privatësisë, mund të kërkoni një tërheqje.

Pyetje ose informacion shtesë

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë politikë, ose nëse dëshironi informacion shtesë, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni në Support@GlobalInformationNetwork.com

Në fuqi më 1 janar 2021