Pse duhet të konsideroni aplikimin për anëtarësim

Njerëzit zakonisht pyesin se çfarë është Rrjeti Global i Informacionit? Për ta distiluar atë deri në një fjali:

Rrjeti Global i Informacionit është një klub jetësor i suksesshëm në mbarë botën.

Pse njerëzit nga të gjitha anët e tokës do të mblidheshin së bashku në një komunitet me mendje të ngjashme dhe të bëheshin pjesë e këtij klubi unik dinamik? 

Thjesht sepse Klubi ynë përqendrohet për të ndihmuar Anëtarët e tij në mënyrë efektive për të lëvizur topin përpara në jetën e tyre drejt qëllimeve, ëndrrave dhe dëshirave të tyre më të fuq

Ëndrrat e shumicës së njerëzve bien në 3 kategori kryesore:

  1. Shëndeti
  2. Pasuria
  3. Lumturia

Kur me të vërtetë e prishni atë, kjo është trifekta e suksesit.

Gjithkush dëshiron shëndet dinamik të gjallë, të ketë energji për të qenë në gjendje të bëjnë gjërat që ata duan të bëjnë më së shumti dhe të jenë pa sëmundje.

Gjithkush dëshiron lirinë financiare, bollëkun material ose pasurinë — megjithatë JU përcaktoni pasurinë. Ju mund ta quani atë kënaqësi financiare ose siguri. Disa njerëz mund të bëjnë shuma të mëdha parash por ata kurrë nuk janë të kënaqur financiarisht – qofshin qindra mijëra, miliona dollarë apo miliarda dollarë. Pra, ajo për të cilën po përpiqeni vërtet është përkufizimi juaj i veçantë dhe unik i kënaqësisë dhe lirisë financiare. 

Çfarë do të thotë kënaqësia financiare dhe liria për ju?

Çdo person në planetin tokë përfundimisht po lulëzon për lumturi, gëzim dhe lumturi të brendshme.

Mendoni se kush do t’i konsideroni njerëzit më të suksesshëm që keni takuar ndonjëherë.

Njerëzit më të suksesshëm janë me të vërtetë njerëzit më të lumtur.

Dikush mund të ketë miliona ose miliarda dollarë, por nëse ata janë të pakënaqur, ata nuk janë me të vërtetë të suksesshëm. Nëse ata nuk kanë shëndet ata do të tregtojnë të gjithë pasurinë e tyre për të qenë të rinj dhe të shëndetshëm përsëri.

Nëse ata do të përballen me një sëmundje kërcënuese për jetën, ata do të heqin dorë nga të gjitha pasuritë e tyre për të qenë në gjendje për të zgjatur jetën e tyre.

Ajo që kemi krijuar me Rrjetin Global të Informacionit është një klub i një lloji i përbërë nga informacioni, edukimi dhe mentorimi. Anëtarësimi në Klubin tonë ju lejon të përparoni dhe të keni sukses në fushat e jetës suaj që janë më të rëndësishme për ju. 

Nëse kjo është shëndeti dhe Wellness ose ndoshta zhvillimi më kuptimplotë, marrëdhënie dinamike me bashkëshortin tuaj, të tjera juaj të rëndësishme, me të dashurit tuaj, me bashkëpunëtorët tuaj ose me familjen, dhe me miqtë. 

Ndoshta ajo që është e rëndësishme për ju është të keni më shumë aventura në jetën tuaj dhe të jeni në gjendje të krijoni marrëdhënie me njerëz që mund t’ju ndihmojnë, t’ju mbështesin dhe të jeni atje për ju kur keni nevojë për dikë më së shumti.

Shumë nga Anëtarët tanë bëjnë biznes së bashku. Është vlerësuar se miliarda dollarë në biznes është bërë në mes të Anëtarëve. 

Shumë nga Anëtarët tanë mentor me njëri-tjetrin. Së bashku Anëtarët tanë krijojnë sukses dhe vrull për njëri-tjetrin.

Nuk ishte një libër i shkruar vite më parë nga James Allen, si një njeri mendon

Në atë libër shkruhet:“Ti mund të jesh i pasur dhe të mallkosh dhe mund të jesh i varfër dhe të jesh i bekuar, por nuk duhet të flijosh njëri për tjetrin”.  

Ju në fakt mund të jeni të pasur dhe të bekoheni nëse e bëni atë në mënyrë të drejtë. 

Emëruesi i përbashkët i të gjitha qenieve njerëzore është fakti se ne nuk jetojmë në sjellje instinktive. Ne jetojmë një jetë të bazuar në sjelljen e mësuar, të aplikuar,. Ne mësojmë gjëra, e zbatojmë atë në jetën tonë, matim rezultatet. 

Nëse rezultatet janë të mira, ne vazhdojmë të bëjmë më shumë nga gjërat që na sjellin rezultate të mira dhe duhet të bëjmë më pak nga gjërat që prodhojnë rezultate negative që na ndalojnë të arrijmë qëllimet, ëndrrat dhe dëshirat tona.

Rrjeti Global i Informacionit filloi me një ëndërr, një vizion. Ju mund të keni dëgjuar një seri audio studimi në shtëpi të quajtur “Dëshira juaj është komanda juaj”

Kjo u dorëzua fillimisht si një seminar jetojnë. Mbi 100 pjesëmarrësit paguan mbi 10,000 dollarë secili për të marrë pjesë në veprimtarinë e fundjavës në Alpet Zvicerane.

Që atëherë dhjetëra mijëra kurse studimi audio në shtëpi janë shitur deri në $1000 dollarë secili. Ky kurs është krejtësisht unik. Ajo shkon përtej materialit në libra si Sekreti, Mendoni dhe Rriteni Rich, Pyetni dhe ajo është dhënë, Magjia e të Menduarit të Madh, ose Magjia e Besimit.

Kursi juaj i dëshirës është komanda juaj flet për ligjin e tërheqjes. Flet për mënyrën se si mund të shfaqesh në jetën tënde më shumë nga qëllimet, ëndrrat dhe dëshirat tuaja.

Kjo kurs është vetëm një copë, vetëm një vrojtim të asaj që klubi ynë është mbi të gjitha. Është maja e ajsbergut të asaj që është brenda Rrjetit Global të Informacionit dhe në dispozicion Vetëm për Anëtarët. 

Kur analizoni suksesin, suksesi lë të dhëna. Njerëzit më të suksesshëm në planetin tokë ndajnë një emërues të përbashkët që nuk flitet ose shkruhet për kudo. Ky sekret nuk është zbuluar kurrë sepse nuk dihet. 

Fakti sekret është se të gjithë mega pasur dhe elitat e botës janë të gjitha pjesë e një klubi privat ekskluzive, shoqërisë sekrete ose një grup apo organizatë që u ofron atyre mentorship, informacion, mbështetje dhe për mungesë të një fjale më të mirë, informacion të brendshëm që u jep atyre avantazhin e të qenit në brenda udhë dhe gjithmonë në dijeni. 

Duke qenë pjesë e një sistemi mbështetës me njerëz me mendje të ngjashme, u lejon anëtarëve të këtyre grupeve private të mbyllura aftësinë për të qenë më shumë, për të bërë më shumë dhe për të pasur më shumë.

Kjo bazohet në shumë faktorë duke përfshirë lidhjet energjike të Anëtarëve që rrisin nivelin e dridhjeve dhe frekuencës së secilit Anëtar. Kjo e bën Anëtarët magnet sukses virtual. 

Ju mund të keni dëgjuar për klube, grupe apo organizata që njerëzit i referohen si “shoqëri sekrete”. Këto përfshijnë: Vëllazëria, Grupi Bilderberg, Illuminati, 33 shkallë dhe më lart Freemasons, Harvard Alumni Club ose Bohem Grove.

Universiteti Yale ka një ftesë shumë private vetëm klub të quajtur, Skull dhe Bones. Të dy presidentët amerikanë Bush ishin anëtarë siç ishte Sekretari amerikan i Shtetit John Kerry. CIA e SHBA u themelua nga Skull and Bones Anëtarët dhe është ende i drejtuar prej tyre sot. Mbi një e treta e gjyqtarëve të Gjykatës Supreme të SHBA ishin Skull dhe Bones Anëtarët.

Pjesa më e madhe e ekonomisë sonë botërore kontrollohet ose ndikohet nga anëtarët e këtyre klubeve, grupeve apo organizatave

Njerëz të tjerë jashtëzakonisht të fuqishëm dhe të suksesshëm bashkohen me lloje të tjera të klubeve private, organizatave Kjo përfshin klubet e vendit. Njerëzit shpenzojnë deri në një milion dollarë në vit dhe më shumë për të qenë anëtar i klubeve të tilla ekskluzive.

Mendoni për këtë. A mendoni se kushdo që u bashkua me një nga këto klube dhe pagoi një milion dollarë për t’u bashkuar e bëri këtë vetëm për të golfit?

Sigurisht jo. Nuk ka të bëjë me Golf apo tenis apo klubin e jahteve. Bëhet fjalë për njerëzit me të cilët do të zhvillojnë marrëdhënie. Kur jeni në atë nivel të lartësisë financiare ju mund të bëni golf, të luani tenis ose të shkoni në jaht kudo që dëshironi, me këdo që dëshironi, kurdo që dëshironi.

Rich Mega bashkohet me këto klube për komunitetin. Nuk është ajo që ndodh vetëm në tetëmbëdhjetë vrimat e para. Kjo është ajo që ndodh në vrimë nëntëmbëdhjetë. Pasi këta njerëz zhvillojnë marrëdhënie reale me njëri-tjetrin dhe zhvillojnë besim dhe afinitet të vërtetë me njëri-tjetrin, ata bëhen miq. Miq të vërtetë.

Kur miqtë e vërtetë mblidhen së bashku ata fillojnë të ndajnë informacion dhe të bëjnë biznes. Mos harroni se nuk është vetëm ajo që ju e dini, por që ju e dini.

Gjërat fillojnë të thuhen të tilla si:

“Hey Joe, unë jam duke bërë këtë projekt të ri të zhvillimit të pasurive të patundshme dhe djalë Unë me të vërtetë besoj se ne jemi duke shkuar për të trokas mbuluar off topin me të. Ne ende kemi disa pozicione të hapura. Nëse jeni të interesuar më lejoni t’ju tregoj pak më shumë për këtë”.

“Hey Mary, më lejoni t’ju tregoj në lidhje me këtë gjendje që unë vetëm investuar në, ajo është ulëritës. Unë kam katërfishuar paratë e mia që kam investuar në këtë gjendje. Do t’ju tregoj pak më shumë për këtë”.

Njerëzit në këto klube partnerin së bashku. Ata ndajnë informacion para se dikush tjetër të dijë për këtë. Është qasja në ato lloje të individëve dhe mënyra se si ata mendojnë se përbën pjesë të mentalitetit të klubit. Mentaliteti i klubit është se shuma totale bëhet më e madhe se pjesët e tij. 

Nëse analizoni grupe apo shoqëri, ka grupe të caktuara që rrinë së bashku dhe ndihmojnë njëri-tjetrin. Ata ndihmojnë njëri-tjetrin të fillojë në biznes. Ata mentor.

Ne e dimë se deri tani, deri sa kemi krijuar Rrjetin Global Informativ, shumë prej këtyre grupeve apo klubeve apo organizatave private i mbyllën njerëzit jashtë. Shumë pak njerëz kishin qasje në to. Duhej të ishit pjesë e një familjeje të caktuar, ose një linjë gjaku, ose një anëtar i klasës së privilegjuar tashmë të krijuar elitë për t’u ftuar për t’u bashkuar me këto klube ekskluzive.

Vizioni dhe misioni ynë ishte krijimi i një klubi ku mund të ftojmë të gjithë të aplikojnë për anëtarësim dhe të jenë pjesë e këtij klubi.

Ne nuk diskriminojmë, pavarësisht nga raca juaj, pavarësisht nga feja juaj, pavarësisht nga prapavija juaj socio-ekonomike. Ne besojmë se çdo person i vetëm në planetin tokë ka kapacitetin si qenie njerëzore për të qenë më shumë, për të bërë më shumë dhe për të pasur më shumë.

Në fillim të shekullit, Andrew Carnegie ishte personi më i pasur në planetin tokë. Ai porositi një djalë shumë të ri me emrin Napoleon Hill për të bërë një studim kërkimor. 

Carnegie tha HillЂ “Unë dua t’ju komisionoj që të shkruani Ligjet e Suksesit. Unë do t’ju mësoj të njëjtat ligje që kam përdorur për t’u bërë njeriu më i pasur në tokë. Po ashtu do t’ju jap akses tek njerëzit më të suksesshëm dhe më të pasur në planetin tokë. Bisedoni edhe me ta. Shih se ata janë të gjithë duke përdorur këto Ligje të Suksesit. Pastaj prodhoni një libër që ndan këtë njohuri për ata që janë të gatshëm ta mësojnë dhe ta zbatojnë atë”. 

Carnegie i dha Napoleon Hill qasje kolegëve të tij, miqtë e tij. Njerëzit si Henry Ford, J.P. Morgan, Firestone, Thomas Edison. Carnegie nuk i dha Hill qasje këtyre njerëzve për një ditë, një javë apo një muaj. Ky studim hulumtues u zhvillua gjatë njëzet viteve.

Carnegie dha urdhra të rreptë për Napoleon Hill: “Ajo që unë dua që ju të bëni është të dëgjoni këta njerëz, t’i vëzhgoni, të kodifikoni sekretet e suksesit”. 

Kjo mori njëzet vjet, dy dekada. Napoleon Hill pastaj lëshoi 15 mësime të veçanta të quajtura Ligji i Suksesit. Më pas shtoi mësimin e zhdukur dhe prodhoi 16 broshura të quajtura Ligji i Suksesit në 16 Mësime.

Hill pastaj vazhdoi vite më vonë për autor librin e famshëm Mendoni dhe Grow Rich.

Dorëshkrimet folën për shumë gjëra, duke përfshirë atë që Carnegie e quajti sekretin e vetëm më të rëndësishëm të suksesit. Ky sekret i vetëm më i rëndësishëm për krijimin e pasurisë ishte të qenit pjesë e një grupi krijues.

Një organizues është një grup njerëzish që janë të fokusuar në të njëjtin objektiv dhe janë në harmoni me njëri-tjetrin, të një mendjeje si.

Dorëshkrimi fliste për mentorimin. 

Ajo gjithashtu foli për të pasur qëndrimin e duhur dhe se mendimet që ju mendoni se janë ato që ju pastaj të bëhet. 

Ky libër kur u lirua ishte aq i fuqishëm sa Napoleon Hill tha në një nga fjalimet e tij në një takim të Dhomës së Tregtisë se shpejtësia dhe parashikueshmëria në të cilën njerëzit ishin në gjendje të shfrytëzojnë rritjen e pasurisë dhe suksesit, kur ata përdorën formulën e suksesit në dorëshkrim, ishte e frikshme. 

Hill përdori fjalën frikshme sa i përket shpejtësisë dhe parashikueshmërisë në të cilën çdokush mund t’i zbatojë këto teknika dhe të rrisë pasurinë e tyre dhe suksesin e tyre.

Është thënë se shumë nga individët shumë të fuqishëm të pasur që Napoleon Hill kishte intervistuar ishin të zemëruar se ai botoi këtë libër. 

Ata besonin nëse një person i zakonshëm ishte në gjendje të kodifikojë suksesin, çfarë do të ndodhte me punëtorët e tyre? “ Kush do të punojë në linjën e montimit?” pyetiHenry Ford. “Kush do të ndërtoj makina?”

Mendimi ishte se nëse punëtori mesatar i njeh sekretet e suksesit, ata do të kenë çelësat e mbretërisë. Ata do të jenë në gjendje të jenë më shumë, të bëjnë më shumë dhe të kenë më shumë. Punonjësi mesatar do të dijë të jetë sipërmarrës, të fitojë para, të krijojë pasuri dhe liri financiare dhe të jetë shefi i tyre. Punëtori mesatar do të mësonte se si të ishte i lumtur dhe i suksesshëm, në vend që të zhytet në mediokritet. 

Pra, ato dorëshkrime, me presionin që u vu mbi Napoleon Hill dhe botuesin, përfunduan duke u tërhequr nga raftet, redaktuar dhe ujitur poshtë. 

Dorëshkrimet origjinale u bënë një version më i holluar i quajtur, “Mendoni dhe rriteni i pasur”. Ky dorëshkrim është ende një libër shumë i fuqishëm, dinamik i cili ka shitur miliona kopje në mbarë botën.

Çështja është megjithatë, cilat janë sekretet e vërteta të suksesit? 

Kjo është ajo që ne ndajmë me anëtarët e Rrjetit Global të Informacionit.

Shumë njerëz ndjekin shtigjet e suksesit duke lexuar libra, duke dëgjuar audio dhe duke ndjekur seminare. Disa njerëz kanë shpenzuar gjatë viteve dhjetëra mijëra dollarë në kurse trajnimi, në audio, për të shkuar në seminare duke u përpjekur për të gjetur sekretet e suksesit, shëndetit dhe gëzimit të vërtetë dhe lumturisë. 

Pyetja është, cilat janë seminaret më të mira për të shkuar në? Cilat janë librat më të mirë për të lexuar? Kush dëgjoni?

Ajo është goditur dhe humbasë në të mirë. Shumica e njerëzve kalojnë një jetë duke lexuar librat e pasaktë, duke dëgjuar audiot e pasakta, duke shkuar në seminare të pasakta. Ata dëgjojnë njerëzit e gabuar. Ata dëgjojnë njerëzit që “dinë” suksesin, por që nuk e dinë me të vërtetë suksesin. 

Këta mësues dhe “Gurus” nuk japin rezultatet që kërkoni.

Një element i Klubit tonë është se, përveç trajnimit ekskluziv në dispozicion në Kursi i Mjeshtërisë Suksesidhe Shkenca e Kursittë Mjeshtërisë Personale, ne jemi gjithashtu si raportet e konsumatorëve të zhvillimit personal dhe profesional. 

Ne ju furnizojmë me një tabelë shuplakë të informacionit, arsim, networking, mentorship dhe mbështetje. Ju vini dhe zgjidhni atë që rezonon me ju. Ju vini dhe zgjidhni gjërat që janë me vlerë më të madhe për ju në çdo njësi të caktuar të kohës. 

Ndoshta në këtë njësi të kohës ju thoni se unë dua të bëhem më të shëndetshëm, ose të humbni peshë.

Ne kemi disa nga ekspertët më të njohur dhe të njohur të shëndetit dhe Wellness në planetin Tokë si pjesë e fakultetit tonë duke përfshirë Dr. Tom Morter dhe Dr. Ted Morter, shpikësit e teknikës së sinkronizimit energjik bio. Ata kanë trajtuar mbretërore në mbarë botën, duke përfshirë Mbretërit dhe Queens. Ata kanë trajtuar të famshëm, yjet ultra të pasur dhe mega. Anëtarët kanë qasje në këtë lloj njohurive shëndetësore të klasit botëror. Klubi ju ofron informacion mbi shëndetin dhe mirëqenien, kujdesin shëndetësor alternativ, dhe mënyrat se si mund të jeni më të gjallë, më dinamik, më energjik.

Ne kemi ekspertë marrëdhënie në fakultetin tonë. John Gray, autori i “Burrat janë nga Marsi, Gratë janë nga Venusi” ka paraqitur informacion për anëtarët tanë. Ky informacion është në dispozicion për të gjithë anëtarët në seksionin e Trajnimit Specifik Subject në faqen tonë të internetit.

Ne kemi ekspertë në fakultetin tonë që specializohen në fushën e krijimit të pasurisë. 

Nëse dëshironi të krijoni pasuri ose të filloni biznesin tuaj, dëshironi të përparoni karrierën tuaj, ose dëshironi të mësoni sekretet për të bërë shuma të mëdha parash, Klubi ka ekspertë dhe trajnime që mund t’ju ndihmojnë të arrini qëllimin tuaj.

Nëse dëshironi të bisedoni me anëtarët e tjerë të suksesshëm të Klubit tonë të cilët tashmë janë në biznes dhe janë aty ku dëshironi të jeni, ju mund të takoheni direkt me ta dhe ata mund t’ju mentorojnë. 

Klubi ynë është gjithashtu për krijimin e më shumë aventura dhe argëtim në jetën tonë. 

Ne kemi atë që quhet “GIN Adventures”, ku udhëtojmë në vende ekzotike në të gjithë botën dhe jemi në gjendje të përjetojmë kultura të ndryshme dhe komunitete të ndryshme. 

GIN Adventures gjithashtu ka outings lokale të tilla si rafting whitewater, ngrënie gjobë, hiking dhe ski udhëtime dhe një mori e aktiviteteve të tjera anëtare fun gjeneruara. 

Shumica e GIN Adventures tona janë lokale dhe brenda makinës distancë, ku ju mund të lidhen me anëtarët e tjerë në një mjedis social fun për të bërë gjërat që ju pëlqejnë.

Receta globale e informacionit për sukses:

GIN gjithashtu ju ofron audios më të mirë për të dëgjuar për sukses, motivim, frymëzim dhe zhvillim personal dhe profesional.

Të gjitha trajnimet tona janë ekskluzive vetëm për anëtarët. Trajnimi ynë nuk është i disponueshëm për publikun e gjerë.

Ne kemi pasur mësime audio me porosi, kurse dhe webinare të krijuara për Rrjetin Global të Informacionit nga ekspertë në çdo fushë. 

Që nga viti 2009 kemi arkivuar mijëra orë audio dhe video për shëndetin dhe mirëqenien, krijimin e pasurisë, lumturinë, marrëdhëniet, dhe një larmi të madhe temash të tjera, të gjitha të paraqitura nga ekspertët më të lartë në fushën e tyre. 

Nëse ky informacion ishte në dispozicion për publikun e gjerë (që nuk është), ajo do të shesë për më shumë se 5 milionë dollarë bazuar në normën aktuale trajnerët e tjerë shesin kursin e tyre për. E gjithë kjo është e lirë për Anëtarët.

Klubi gjithashtu sugjeron libra. Leximi i librave të duhur të kombinuar me audiot e duhura ndihmon të prekni fuqinë e formulës së suksesit të GIN. 

Ne kemi një listë të rekomanduar leximi të librave më të mirë që përmbajnë informacionin më të mirë për t’ju ndihmuar të arrini ëndrrat tuaja. Ne gjithashtu kemi libra të brendshëm dhe dorëshkrime që nuk janë në dispozicion për publikun e gjerë me asnjë çmim.

Këto janë nga shumë shoqëri sekrete që përmbajnë sekretet e ruajtura nga afër të fuqishme për arritjen e pasurisë dhe suksesit.

GIN gjithashtu ofron ngjarje të gjalla dhe virtuale.

  • Ne kemi 4 ngjarje të mëdha fundjavë çdo vit në vende fun ekzotike në mbarë botën.
  • 4 herë në vit ne kemi një Seminar jetojnë dhe virtuale dhe çmime Rally.
  • Çdo muaj në të gjithë botën ne kemi takime të gjalla dhe virtuale Kapitulli lokal.
  • Këto ngjarje janë ku Anëtarët tanë mund të vijnë nga e gjithë bota dhe të mblidhen, të ndërtojnë marrëdhënie, të mësojnë informacione jetike për sukses dhe të argëtohen.
  • Njerëz nga të gjitha anët e botës marrin pjesë në këto ngjarje të mëdha. Kur merrni pjesë në këto ngjarje të mëdha është një mundësi për të rrjetëzuar dhe ndërtuar marrëdhënie.

Klubi ynë ka më të mirën e teknologjisë së lartë që përfshin një bibliotekë anëtare online për të hyrë në audiot, librat, informacionet, arsimin dhe mentorimin online. 

Ne kombinojmë teknologjinë e lartë me trajnimin e drejtpërdrejtë dhe ngjarjet e jetojnë personalisht që është prekja jonë e lartë. 

Të gjithë anëtarët gjithashtu janë caktuar një Trajneri Mbështetje Anëtar, i cili është një anëtar i lartë i lartë i trajnuar që do t’ju ndihmojë të merrni maksimale nga Klubi, t’ju prezantoj me anëtarët e tjerë dhe të jeni atje për ju për mbështetje. 

Asgjë nuk zëvendëson kontaktin njerëzor ndaj njeriut. Të jesh në gjendje të krijosh lidhje, të jesh në gjendje të krijosh marrëdhënie është më e rëndësishme sot se kurrë më parë. 

Shumë nga anëtarët tanë, siç kemi përmendur, bëjnë biznes së bashku. Më e rëndësishmja, shumica e anëtarëve tanë ndjehen si familje me anëtarët e tjerë. Marrëdhëniet anëtarët tanë me anëtarët e tjerë janë të forta dhe unike

Anëtarët bëjnë përparim financiarisht duke qenë anëtar i klubit tonë.

Anëtarët gjithashtu avancojnë cilësinë e marrëdhënieve të tyre duke qenë rreth njerëzve që janë të lumtur, me mendje suksesi dhe që ndihmojnë njëri-tjetrin. 

Të gjithë anëtarët marrin një premtim kur bashkohemi me këtë klub që përfshin rënë dakord që Anëtarët ndihmojnë anëtarët e tjerë të parë. 

Imagjinoni të jeni pjesë e një klubi në mënyrë që kudo që të shkoni nëpër botë, ka Anëtarë të Rrjetit të Informacionit Global që janë aty për t’ju mbështetur, për të qenë me ju si mik, për t’ju duartrokitur dhe për t’ju njohur për realizimin e qëllimeve, ëndrrave dhe dëshirave tuaja.

Shuplakë e informacionit që kemi krijuar dhe vazhdojmë të krijojmë për anëtarët tanë është me vlerë miliona dollarë. Audiot, librat, DVD, webinarët, trajnimet e drejtpërdrejta etj. Ju keni qasje në të gjithë këtë falas, kur ju jeni një anëtar.

Megjithatë, vlera juaj e vërtetë neto është ekuivalente me rrjetin tuaj të njerëzve. 

Cili është rrjeti juaj i njerëzve tani? 

Cilat njerëz jeni duke u varur me? 

Çfarë mentorësh keni? 

Cilat libra po lexoni? 

Çfarë audio po dëgjoni? 

Cilat ngjarje jeni duke marrë pjesë?

Konsideroni paratë që kemi shpenzuar për arsim. Një kolegj mesatar mund të kushtojë rreth dyzet mijë dollarë në vit për fëmijë. Mendoni për këtë. Dyzet mijë herë katër vjet është njëqind e gjashtëdhjetë mijë dollarë, për fëmijë. Nëse keni 3 fëmijë që është pothuajse një gjysmë milioni dollarë për t’i dërguar këta tre fëmijë në kolegj.

Ju shpenzoni atë lloj parash me shpresën se ata do të arsimohen më mirë në mënyrë që të fitojnë të ardhura më të larta gjatë jetës së tyre. 

Ajo që ne ofrojmë në Rrjetin Global të Informacionit është informacioni, edukimi, marrëdhëniet dhe mjetet që ju lejojnë tani në këtë njësi të kohës të jeni më shumë, të bëni më shumë dhe të keni më shumë në një mënyrë shumë të parashikueshme. 

Tani ju duhet të pyesni, “mirë a funksionon vërtet?” Ne e dimë kaq shumë të diplomuar kolegj që dalin nga kolegji të cilët janë të papunë. Pra, funksionon sistemi GIN dhe prodhon rezultate?

Kur kemi filluar këtë klub kemi thënë se njerëzit do të kenë përvoja transformuese, njerëzit do të jenë në gjendje të fitojnë më shumë para, njerëzit do të jenë në gjendje të arrijnë shëndet më të mirë, njerëzit do të kenë marrëdhënie më të mira. 

Nuk është më teori. Suksesi i “Sistemit GIN” ka kaluar testin e kohës. 

Ne zyrtarisht filluam këtë klub në vitin 2009 dhe rezultatet nga Anëtarët vijnë ditë pas dite pas dite.

Sistemi GIN për sukses prodhon rezultate të paparë për anëtarët tanë. 

Për shembull, një anëtar që nga viti 2009 Joe Mello tha kohët e fundit: “Më pyetet pse jam anëtar i këtij klubi. Përgjigjja është me të vërtetë mjaft e thjeshtë. Kjo është për shkak se GIN më ka dhënë një mënyrë për të përmirësuar vazhdimisht dhe për të përmirësuar jetën time dhe mënyrën time të jetesës për të mirë. Por edhe më e rëndësishme se kaq, ajo gjithashtu më ka dhënë një mënyrë për të përmirësuar dhe përmirësuar jetën dhe mënyrën e jetesës së të gjithëve që unë njoh dhe kujdeset për të. Sa e madhe është kjo? Mendoni për të gjithë njerëzit që secili prej nesh e di se dëshiron të arrijë më shumë, por nuk ka pasur qasje në mjetet, trajnimet dhe mundësinë për ta bërë këtë. Kjo është arsyeja pse u krijua klubi ynë. Dhe kjo është arsyeja pse unë kam zgjedhur të jem një anëtar i përjetshëm i Rrjetit Global të Informacionit”.

Anëtar që nga viti 2010 Duane Lehr thotë:

Disa nga gjërat më të mëdha që kanë ndodhur në jetën time që kur kam filluar këtë udhëtim është kam takuar disa njerëz të vërtetë të mëdha me disa këshilla të vërtetë të madhe shëndetësore. Unë kam qenë 272£ rreth katër vjet e gjysmë më parë dhe kam takuar një mjek i cili ishte një mjek naturopathic dhe ai është një nivel shok gjashtë anëtar GIN në klubin tonë. Ai më vuri në një program, në disa programe për t’u kujdesur për shëndetin tim. Më ndihmoi. Unë kam mbajtur tridhjetë paund më pak se ai numër të paktën pothuajse të gjithë rrugën përmes.

Cilat janë aspektet e tjera të klubit tonë GIN është se fun në këto ngjarje është e pabesueshme. Ndërsa po them këtë, ne tani jemi duke pasur një parti në një ngjarje madhore. Ne kishim një parti natën e kaluar too. Kënaqësi e mirë e pastër. Ne kemi shumë argëtim. Dhe përmes kësaj argëtimi dhe gjithë qeshjeve dhe buzëqeshjeve, takojmë shumë njerëz vërtet të mirë. Ne i njohim ato dhe dimë se për çfarë janë dhe është vetëm një grup i mrekullueshëm njerëzish që të jenë përreth.

Disa nga miqtë e mi absolute më të mirë tani janë në këtë klub. Unë ende kam miq të tjerë jashtë klubit, por miqtë e mi që janë gjithashtu anëtarë të Klubit janë shumë më të rëndësishme në jetën time se shumë nga ata njerëz të tjerë.

Unë kam qenë gjithashtu në gjendje të takoj përmes klubit një person i cili zotëronte një praktikë kontabilist dhe isha në gjendje të blej një biznes prej tyre dhe në proces në vend që të punoj gjatë gjithë vitit punoj rreth dy e gjysmë deri në tre muaj në vit. Kështu që unë marr nëntë muaj në vit pushimi dhe bëj atë që unë me të vërtetë dua të bëj, që është të kaloj kohë me familjen time, miqtë e mi dhe familjen time GIN. Dhe këto janë tri gjërat kryesore që unë mendoj, ne vetëm kemi një kohë të vërtetë të mirë. Ju merrni shëndetin tuaj nën kontroll nëse kjo është ajo që ju doni të përqëndrohet në. Ka shumë mundësi biznesi, unë jam duke kërkuar në një tjetër tani për të mbushur pjesën tjetër të vitit tim, kështu që unë të bëj shumë më tepër të ardhura që bëj tani. Dhe nëse mund të them edhe një gjë tjetër, ka një sasi të madhe informacioni në këtë Klub, ka një sasi të madhe njerëzish me prejardhje të ndryshme dhe e di që mund të merrni atë që dëshironi nga ky klub. Ju vetëm duhet të merrni vendimin për të shkuar dhe për ta bërë këtë të ndodhë”.

Anëtar që nga viti 2009 Kim White aksionet:

“Kam pasur vetëbesim shumë të ulët, me të vërtetë nuk flisja fare për veten time. Kurrë nuk do të mendoj për të shkuar në skenë. Kam pasur miq të mirë dhe unë ende i dua ata, por pasi që unë jam bashkuar me klubin, jeta ime ka ngritur qiellin. Tani po prezantoj në skenë, duke folur me njerëzit dhe duke qenë në gjendje të pasuroj jetën e tyre. Vetë nderimi im është i lartë, por i përulur. E di që mund të bëj gjëra të mëdha për shkak të informacionit që kam, asaj që kam mësuar dhe njerëzve që më rrethojnë. Dhe njerëzit me të cilët jam i rrethuar janë miq të mrekullueshëm pozitivë të cilët kur kam nevojë për to, ata janë aty për mua dhe unë mund të jem atje për ta”.

Të gjithë anëtarët GIN kanë një histori rreth asaj se si jetët e tyre janë më të mira, sepse ata janë Anëtarë. Nuk e di nëse mund të vendosësh një çmim në këtë. Por njerëzit pyesin” Cili është çmimi? Cili është investimi për t’u bërë pjesë e Rrjetit Global të Informacionit? Sa kushton të jesh Anëtar?”

Ne kemi folur për arsimin e kolegjit, kemi biseduar për klubet private. Ju ndoshta do të prisni që ajo të kushtojë dhjetëra mijëra dollarë për të qenë një anëtar i këtij Klubi. Nuk është. 

Themeluesit e Klubit tonë donin të kishin tarifën e fillimit një herë dhe detyrimet mujore të vazhdueshme të vendosura me çmime të caktuara në mënyrë që jo të gjithë të kualifikohen. 

Por ata donin të siguroheshin që Rrjeti i Informacionit Global ishte i përballueshëm dhe i jepte qasje shumicës së të gjithëve. 

Kur vendosni të aplikoni për t’u bërë Anëtar i Klubit tonë, së pari duhet të aplikoni si Anëtar i Asociuar. Kjo ju jep mundësinë të shihni nëse ky Klub rezonon me ju para se të aplikoni për Anëtarësim të Plotë. Kjo gjithashtu na jep një shans për të parë nëse ne mendojmë se ju do të jetë mirë për Klubin tonë. 

Jo të gjitha aplikacionet për Anëtarësim të Plotë janë pranuar.

Aktualisht po pranojmë aplikacione për Anëtarësim të Asociuar. 

Ne jemi gjithashtu duke ofruar një çmim hyrës për të aplikuar si një anëtar i asociuar në Klubin tonë.

Ka një tarifë një herë prej $20 për t’u bërë anëtar i asociuar dhe detyrimet mujore të vazhdueshme prej $18.95.

Kjo ju jep qasje të plotë në qindra mijëra dollarë informacione, arsim, mentorim, stërvitje, ngjarje të gjalla dhe më shumë. Lista e plotë e asaj që merrni si Anëtar i Asociuar mund të arrihet duke klikuar këtu .

Ju mund të pyesni pse çmimet janë kaq të ulëta. Kjo është një mundësi e kufizuar kohore për t’u bërë Anëtar i Asociuar në Klubin tonë. Ne kurrë nuk kemi ofruar Anëtarësimet Associate më parë. Tani për tani librat tanë janë të hapur dhe ne po pranojmë aplikacione të reja anëtare. Ne mund të mbyllim librat tanë në çdo kohë.

Ne besojmë se ka miliona njerëz që kërkojnë diçka, kanë nevojë për diçka për t’i ndihmuar ata të arrijnë ëndrrat e tyre dhe që mund të ndihmojnë në përmirësimin e jetës së tyre në një mënyrë dramatike nëse ata thjesht kishin mundësi. 

Ne jemi duke ju ofruar këtë mundësi tani.

Ne ju inkurajojmë që të aplikoni për Anëtarësim. 

Klubi ynë nuk është për të gjithë dhe mund të mos jetë për ju. 

Ne mund të mendojmë se Klubi nuk është për ju dhe nuk ju pranojnë si anëtar.

Nëse ka shëndet më të madh dhe Wellness, duke pasur përkufizimin tuaj të kënaqësisë financiare, ose të jesh më i lumtur është diçka që dëshironi, atëherë ne do t’ju sugjerojmë të aplikoni për Anëtarësim të Asociuar dhe të shihni për veten tuaj vlerën e pavlefshme të të qenit Anëtar i GIN.

Anëtarët tanë na thonë se ne nuk kemi vetëm një Klub, se ne fakt kemi një lëvizje. 

Kjo është një lëvizje, sepse si gjithnjë e më shumë njerëz bashkohen me këtë klub ju do të gjeni se ju do të duan të jenë rreth GIN Anëtarët më shpesh si ata janë uplifting, pozitiv, kanë një buzëqeshje në fytyrën e tyre dhe kërcej në hapin e tyre. 

Anëtarët tanë janë duke shkuar vende në jetë. Ata nuk janë whiners dhe ankuesit. Ata janë njerëz që po i bëjnë gjërat të ndodhin dhe i ndihmojnë të tjerët t’i bëjnë gjërat të ndodhin.

Klubi ynë do t’ju ndihmojë të merrni përpara në jetë dhe të arrini ëndrrat tuaja.

Ne ndjekim moton: Ju mund të keni gjithçka në jetë që dëshironi nëse ndihmoni mjaftueshëm njerëz të tjerë të marrin në jetë atë që ata duan.

Ne si një Klub dhe të gjithë anëtarët tanë duam që ju të merrni në jetë atë që ju dëshironi dhe do t’ju ndihmojë gjatë gjithë rrugës.

Ju kurrë nuk do të kuptojnë plotësisht se çfarë Klubi është mbi të gjitha dhe të gjitha përfitimet që ju mund të rrjedhin nga ajo deri sa ju të bëhet një anëtar. Pastaj ju vendosni. Sigurisht që mund të anuloni anëtarësimin tuaj në çdo kohë.

Bill Gates, një nga burrat më të pasur në botë, u intervistua në CNN nga Larry King disa vite më parë. Në intervistë Bill Gates u pyet “Çfarë do të thoni se janë çelësat apo çfarë i atribuoni suksesin tuaj?”

Bill Gates u përgjigj:

“Numri një, Larry, se isha në vendin e duhur në kohën e duhur dhe fati kishte diçka të bënte me këtë.” Koha është ajo që ai ishte duke iu referuar. Ai u shfaq dhe tërhoq në jetën e tij duke qenë në vendin e duhur në kohën e duhur.

 Nëse jeni duke e lexuar këtë, ju jeni në vendin e duhur në kohën e duhur. Ju jeni duke e lexuar këtë për një arsye. Disi, disi ju tërhequr në jetën tuaj një mundësi për të qenë një anëtar i GIN.

Bill Gates pastaj tha, “Së dyti, kam pasur thellësinë e vizionit. Unë kam qenë në gjendje për të parë gjëra që ende nuk ekzistojnë. Isha në gjendje të përfytyroja se çfarë mund të bëhej industria kompjuterike dhe industria e softuerit në të ardhmen. Shumë pak njerëz e panë potencialin që bëra”.

A e shihni potencialin që GIN mund t’ju ndihmojë të kuptoni në jetën tuaj?

Por z. Gates gjithashtu tha: “Ju e dini çfarë, Larry, ka pasur njerëz të tjerë që ishin në vendin e duhur në kohën e duhur me mua, ka pasur njerëz të tjerë që kishin të njëjtin vizion, por gjëja e fundit që unë ia atribuoj suksesin tim, është që kam marrë masa masive dhe të menjëhershme. Kam nisur menjëherë në veprim. Dhe fillova të fitoj aq shumë vrull dhe aq shumë tërheqje, ishte gati e pamundur që konkurrenca ime të më arrijë”.

Nëse disa nga gjërat që lexoni në lidhje me këtë faqe interneti rezonojnë me ju, nëse jeni anëtar ndjehet mirë për ju dhe përastron me qëllimet dhe ëndrrat tuaja, atëherë konsideroni të aplikoni për Anëtarësim. 

Çfarë ofron GIN rezonon me shumicën e njerëzve: shëndetësor, Wellness, kënaqësi financiare, lumturi.

Nëse thoni se nuk jeni të interesuar për ndonjë nga këto gjëra, atëherë na vjen keq, nuk jeni një përshtatje e mirë për Klubin tonë.

Kur bëheni anëtar i Rrjetit Global të Informacionit, mund ta provoni. Vlerësoni rezultatet për veten tuaj. Kostoja është vetëm një tarifë fillestare prej $20 dhe vetëm $18.95 në muaj.

Ndërsa filloni të fitoni rezultate në jetën tuaj, do të thoni, siç kanë thënë anëtarët tanëanembanë botës, “ky është vendimi më i mirë që kam marrë ndonjëherë”.

Çfarëdo vendimi juaj, kjo është zgjedhja juaj. 

Ne si një Klub dhe të gjithë Anëtarët tanë ju urojmë më të mirën e shëndetit, pasurisë dhe lumturisë që ju e meritoni.

Shëndeti, pasuria dhe lumturia megjithatë nuk ndodh duke ju uruar mirë. Kjo ndodh nga njerëzit që ndërmarrin veprime, janë pjesë e një komuniteti, marrin informacionin e duhur, edukimin e duhur dhe pastaj bëjnë hapat e duhur të veprimit. 

Bëni gjërat e duhura kohë të mjaftueshme vazhdimisht.

Në këtë mënyrë do të merrni rezultatet që prodhojnë për ju shëndet më të madh dhe Wellness, kënaqësi më të madhe financiare, marrëdhënie më të mëdha dhe sukses më të madh në çdo fushë të jetës suaj.

Ju keni lindur për të fituar, dhe për të përmbushur të gjitha qëllimet, ëndrrat dhe dëshirat tuaja.

Mos harroni gjithashtu se ju jeni projektuar për arritje, engineered për sukses, dhe pajisur me fara e madhështisë.

Ne shpresojmë t’ju shohim në plazhet e botës dhe t’ju mirëpresim si Anëtar i ri i Klubit tonë.

Shihemi të gjithë në krye dhe mund të mos jeni kurrë të njëjtë.