Rreth nesh

Rrjeti Global i Informacionit (GIN) është një shoqatë private , ekskluzive “Anëtare-vetëm” globale e individëve të përkushtuar për të arritur: Pavarësia financiare; Krijimi i pasurisë; Shëndeti dinamik; dhe mirëqenieemocionale.

GIN ka Anëtarë, Bashkëpunëtorë dhe Fakultet në më shumë se 160 vende. “Klubi” ynë është një grup global me njerëz si mendje, me ndikim të lartë, të kamur, liri të orientuar nga një shumëllojshmëri e madhe e sektorëve të biznesit, sociale dhe ekonomike.

Shumë anëtarë e konsiderojnë GIN një “Klub Suksesi”.

GIN është efektivisht një “Shoqëri” për shkak të natyrës vëllazërore të “Klubit” tonë dhe lidhjes së fortë dhe lidhjes së krijuar midis anëtarëve dhe midis tyre.

Ne sigurojmë një strehë të sigurt ku Anëtarët mund të ndërtojnë marrëdhënie afatgjata reciprokisht të dobishme për të ndihmuar njëri-tjetrin për të arritur më mirë qëllimet, dëshirat dhe ëndrrat e secilit individ, profesionalisht dhe personalisht.

GIN ofron një mundësi shumë të rrallë dhe unike për Anëtarët tanë për t’u shoqëruar, dhe për të zhvilluar marrëdhënie reciprokisht të favorshme me suksesin e orientuar “fituesit” nga kultura, prejardhje dhe vende të ndryshme. 

Kjo i lejon çdo Anëtari përfitimet dhe privilegjet që ata nuk do të kishin si individë të izoluar.

Anëtarët e GIN kanë “ëndrra” dhe duan “më shumë nga jeta”. 

Anëtarët tanë duan më të mirën që jeta ka për të ofruar. 

Anëtarët e GIN janë “Go Getters” dhe “Winners”. Ata janë individë të motivuar, të frymëzuar me një “Qëndrim Mendor Pozitiv” dhe një “zesë për jetën”.

Anëtarët e GIN janë gjithashtu njerëz që e dinë se ka shumë më tepër në jetë sesa thjesht “të pasurohesh”.

Anëtarët dhe fakulteti i GIN përfshijnë udhëheqës shumë të arritur nga një shumëllojshmëri e madhe e sektorëve industrialë, të biznesit, artistikë, shpirtërorë, financiarë, socialë dhe politikë. 

Shumë anëtarë dhe fakulteti GIN kanë arritje të mëdha profesionale, vlerësime akademike, statusin e të famshmëve, dhe reputacionin dhe arritjet në mbarë botën. Disa janë jashtëzakonisht të pasur dhe të famshëm.

Anëtarët ndajnë një dëshirë për të ndihmuar Anëtarët e tjerë duke ofruar njohuri, biznes dhe lidhje personale dhe ekspertizë të specializuar në fushat e tyre respektive. 

GIN siguron një mjedis ku anëtarët “mbështesin” dhe “tërheqin” anëtarët e tjerë, duke ndihmuar kështu njëri-tjetrin të arrijnë qëllimet dhe ëndrrat e tyre respektive në jetë.

Anëtarët e nivelit të lartë GIN mentorojnë dhe trajnojnë anëtarë të tjerë që janë seriozë në marrjen e detyrës së destinimit të tyre, arritjen e pasurisë, fitimin e lirisë financiare, përjetimin e shëndetit dinamik dhe arritjen e niveleve të larta të mirëqenies së përgjithshme emocionale.

Lista e anëtarëve të GIN-it është konfidenciale.

GIN u siguron anëtarëve të saj informacione ekskluzive, konfidenciale dhe trajnime në lidhje me:

  • Shëndeti Dinamik, dhe teknologjia e fundit për Anti-plakjen dhe jetëgjatësinë fizike
  • Shkenca e lumturisë dhe e lumturisë së brendshme
  • Si t’i shfaqim synimet duke përdorur fuqinë e mendjes, përfshirë Edhe Ligjin e Tërheqjes
  • Investimi dhe Tregtimi: Aksione, Bono, Forex, Kripto, Mallra, Opsione
  • Mundësitë mbarëbotërore të pasurive të patundshme
  • Mbrojtja e aseteve, Bankimet Off-shore, Fondacionet, Trustet
  • Teknologjitë më të reja të përparuara dhe metodat ‘natyrore’ për shërimin e sëmundjeve dhe sëmundjeve
  • Një rrugë drejt ndriçimit: Vetë-realizimi, liria dhe çlirimi frymor dhe emocional
  • Dhe shumë fusha të tjera të zhvillimit dhe rritjes personale, financiare dhe emocionale/shpirtërore

Trainimi dhe informacioni që japim është për “Vetëm Anëtarët”. Ky informacion nuk është në dispozicion të publikut të gjerë. Është shumë konfidenciale dhe për përdorimin ekskluziv dhe privat të Anëtarëve tanë.

Anëtarësia është vetëm me ftesë. Jo të gjitha aplikimet e reja të Anëtarit pranohen.

Të gjithë anëtarët e GIN, Fakulteti dhe “Këshilli”, janë anonimë për publikun e gjerë, nëse nuk jepet leja nga individi.