Sistemi i suksesit gin

Shoqata jonë është e përkushtuar ndaj suksesit të Anëtarëve tanë në çdo aspekt të jetës së tyre. Nga shëndeti te pasuria dhe lumturia, ne kemi krijuar një Sistem Suksesi GIN të pagabueshëm, i frymëzuar nga organizatat më të vjetra dhe më me ndikim në botë.

Kur Anëtarët tanë përdorin Sistemin tonë të Suksesit, ata pothuajse pa përpjekje mund të jenë, të bëjnë dhe të kenë gjithçka që dëshirojnë.

Sistemi ynë i Suksesit përfaqësohet përmes simbolit të mësipërm. Ne përdorim fuqinë e imazheve, atë që disa e quajnë Shkenca Sekrete e Imazheve ose Gjeometria e Shenjtë, për të shprehur vlerën e Anëtarësimit tonë dhe më gjerësisht, qëllimin e organizatës sonë. Ne përdorim atë që shoqëritë sekrete kanë përdorur prej kohësh – sisteme të ndërtuara për suksesin e tyre.

Sistemi i Suksesit GIN përbëhet nga 5 Elementë Kryesorë

  1. Audio: Duke dëgjuar trajnimet tona audio, ju zbuloni informacion, teknika dhe metoda që ju mësojnë si të arrini ëndrrat tuaja. Audios gjithashtu kanë një energji shpirtërore të infuzuar brenda që transferohet te dëgjuesi, duke zgjuar fuqinë e tyre të fjetur.
  2. Librat: GIN ofron një listë të librave specifikë për t’u lexuar që japin sekretet e suksesit. Shumë nga këta libra janë të disponueshëm për publikun e gjerë. Megjithatë, nga dhjetëra mijëra libra të dedikuar për këtë temë, cilat duhet të lexoni dhe në çfarë rendi? Ne ofrojmë librat më të mirë për Anëtarët për t’i lexuar në rendin më të vlefshëm për të prodhuar rezultate. Kjo është e rëndësishme. Leximi stimulon një pjesë të ndryshme të trurit nga dëgjimi. Ju ndoshta keni dëgjuar, “Liderët janë gjithmonë lexues.” Ne do të pajtoheshim! Në fakt, GIN ofron Anëtarëve libra dhe dorëshkrime që nuk janë të disponueshme për publikun e gjerë, të cilat përmbajnë “sekretet e suksesit” të lashtë.
  3. Ngjarjet: Individë shumë të suksesshëm nga e gjithë bota rregullisht marrin pjesë në ngjarje me kolegët e tyre. Kjo është një përbërës shpesh i munguar për tërheqjen dhe përmirësimin e suksesit. Kur grupet mblidhen së bashku, krijohet një Mastermind që fuqizon të gjithë pjesëmarrësit. GIN ofron ngjarje të klasit botëror që përdorin të gjithë elementët “sekretë” që e bëjnë pjesëmarrjen në ngjarjet tona transformuese.
  4. Njohja: kjo është ndoshta sekreti më i madh i të pasurve super. Të njihet nga kolegët tuaj ju lejon të merrni të gjithë energjinë e kombinuar të qindra ose mijëra njerëzve që ju dërgojnë energji pozitive kur duartrokasin arritjet tuaja. Kur jeni në skenë në një ngjarje GIN dhe Anëtarët tuaj ju lavdërojnë dhe ju njohin publikisht, ju fitoni një fuqi të madhe. Kur njihni të tjerët, ju “jepni” energji pa interes të tjerëve. Kjo aktivizon Ligjin e Dhënies dhe Marrjes. Ajo që jepni, ju kthehet në mënyrë eksponenciale. Dhënësi i njohjes merr më shumë përfitim sesa marrësi. GIN ofron dhjetëra mundësi në ngjarjet tona për të dhënë dhe marrë njohje. Kjo është jashtëzakonisht e fuqishme dhe krijon rezultate magjike dhe pozitive.
  5. Marrëdhëniet: Klubi ynë ju lejon të ndërtoni lidhje të forta me njerëz me mendje të njëjtë që do t’ju mbështesin në mënyra të panumërta. Kjo mbështetje është një përbërës tjetër kritik dhe jetik i nevojshëm për të arritur sukses të madh në jetë. Anëtarët zhvillojnë marrëdhënie me Anëtarë të tjerë që shkojnë përtej atyre të familjes. Anëtarët mbështesin njëri-tjetrin. Të kesh një ekip njerëzish që të mbështesin dhe gjithmonë janë aty për ty është e nevojshme për sukses të vërtetë. Asnjë person nuk është një ishull. Ne të gjithë kemi nevojë për njëri-tjetrin. Etosi ynë drejtohet nga Anëtarët që ndihmojnë Anëtarët.

Këto 5 përbërës kryesorë të Sistemit të Suksesit GIN, kur përdoren së bashku, krijojnë një efekt sinergjik me fuqi gjeometrike. Çdo element punon me tjetrin për të rritur fuqinë e secilit individualisht – duke prodhuar rezultate të mahnitshme për Anëtarët tanë.

A jeni gati t’i bashkoheni organizatës sonë të çmuar? Anëtarët e kualifikuar mund të aplikojnë menjëherë duke klikuar lidhjen më poshtë. Presim të mësojmë më shumë për ju.