FAQ – Shqip

CSS Fizarmonikë duke përdorur kutinë e kontrollit, etiketat dhe etiketat div

A) Lista e kurseve audio, video dhe me shkrim është mjaft e gjerë. Ju merrni gjithashtu shumë përfitime shtesë kur bëheni Anëtar i Asociuar. Një listë e pjesshme e asaj në të cilën do të keni akses dhe disa përfitime të Anëtarësimit përfshin:

Kursi i Mjeshtërisë së Suksesit (mbi 30 orë trajnime audio dhe video):

Niveli i parë i këtij kursi audio titullohet “Dëshira juaj është urdhri juaj: Si të manifestoni dëshirat tuaja dhe të merrni në jetë gjithçka që dëshironi”. Ky kurs u regjistrua drejtpërdrejt në Alpet Zvicerane. Mbi 100 pjesëmarrës paguan 10,000 dollarë secili për të marrë pjesë. Kursi audio fillimisht u vu në dispozicion të një grupi të zgjedhur njerëzish në mbarë botën për 1000 dollarë. Mijëra e kanë blerë kursin. Është falas për anëtarët e asociuar. Është kursi më i mirë i disponueshëm kudo se si të manifestoni qëllimet, ëndrrat dhe dëshirat tuaja. Ajo prodhon rezultate të mahnitshme.

Dhe shumë më tepër Për një listë të plotë të asaj që do të merrni si Anëtar i Asociuar, klikoni këtu.

A) Ju duhet të plotësoni formularin e aplikimit duke klikuar "Apliko për Anëtarësim". Fillimisht mund të aplikoni vetëm për t'u bërë Anëtar i Asociuar. Nëse dikush ju rekomandon për anëtarësim, sigurohuni që të vendosni emrin e tij në formularin online dhe nëse e keni, numrin e tij të Anëtarit. Ai person do të jetë "Sponsori" juaj dhe do t'ju ndihmojë të përfitoni të gjitha përfitimet e të qenit Anëtar. Do t'ju caktohet gjithashtu një trajner personal i mbështetjes së anëtarëve. Nëse po aplikoni vetë, pasi të pranoheni, do t'ju caktohet një "Sponsor" dhe një Trajner Mbështetës i Anëtarëve. "Trajneri" juaj personal do t'ju telefonojë dhe do t'ju ndihmojë të përfitoni sa më shumë nga ajo që Klubi ka për të ofruar. Trajneri juaj personal i Mbështetjes së Anëtarëve është pothuajse gjithmonë i disponueshëm për ju. Ne gjithashtu kemi anëtarë dhe staf plotësisht të trajnuar që flasin gjuhë të shumta në telefon 24/7 për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që keni dhe për t'u siguruar që të maksimizoni anëtarësimin tuaj në klub.

A) Një person i ri mund të aplikojë vetëm për "Anëtarësim të asociuar", jo për anëtarësim të plotë. Kostoja në kohën aktuale është një tarifë fillestare një herë prej 20 dollarë plus 18,95 dollarë në muaj për një "Anëtarësim të asociuar". Ju mund të anuloni në çdo kohë.

A) Ju mund të anuloni anëtarësimin tuaj në çdo kohë.

A) Jo. Ne nuk kemi përkatësi fetare. Anëtarët tanë vijnë nga dhe praktikojnë të gjitha besimet dhe fetë, dhe disa janë ateistë. Ne respektojmë plotësisht të gjitha fetë dhe traditat. Ne jemi gjithëpërfshirës. Ne dëshirojmë dhe i mësojmë anëtarët tanë që gjithmonë "të mendojnë vetë" dhe të përdorin mendjen e tyre për të "arsyetuar". Ne nuk kemi "dogma".

A) Jo. Ne besojmë në lirinë, lirinë dhe fjalën e lirë. Ne gjithashtu respektojmë dhe pranojmë rolin e qeverive dhe zyrtarëve të zgjedhur. Ne respektojmë dhe ndjekim ligjin, edhe nëse me respekt mund të mos pajtohemi me të. Ne inkurajojmë me vendosmëri të gjithë anëtarët që të paguajnë të gjitha taksat që u detyrohen ligjërisht, ndërsa në të njëjtën kohë pajtohen me përdorimin e të gjitha metodave ligjore të uljes së taksave, por asnjëherë "të kapërcyer kufirin".

A) Jo. Ka një trajnim shumë të mirë për libra që janë lehtësisht të disponueshëm për publikun e gjerë (dhe ne rekomandojmë shumë). Ekziston gjithashtu një trajnim shumë i mirë i disponueshëm nga shumë autorë, folës, trajnerë dhe "Gurutë e Suksesit". Sidoqoftë, asgjë nuk krahasohet me trajnimin në Kursin e Masterit të Suksesit dhe Kursin e Shkencës së Masterit Personal. Trajnimi ynë vjen drejtpërdrejt nga “Shoqëritë Sekrete”. Pjesa më e madhe e tij ka qenë një sekret i ruajtur nga afër për qindra vjet dhe në disa raste mijëra vjet. Trajnimi ynë dhe "Sistemi i Suksesit" prodhon rezultate të pashembullta. Kur të kaloni nëpër trajnimet tona, nuk do të jeni kurrë më të njëjtët.

A) Ata libra janë të mirë, por ato thjesht prekin sipërfaqen. Ka shumë përbërës që mungojnë. Kjo është arsyeja pse shumica e njerëzve nuk arrijnë sukses edhe kur zbatojnë plotësisht atë që është në ato libra. Trajnimi ynë është "i plotë". Është një sistem plotësisht "funksional" që gjithmonë jep rezultate. Kur të kaloni trajnimin tonë, do të thoni "Kurrë nuk e kam dëgjuar këtë më parë!" Do të arrini rezultate më shpejt dhe më lehtë se kurrë më parë.

A) Ne nuk jemi me shumë nivele, as nuk kemi ndonjë program "affiliate" ose bonuse rekrutimi. Ne nuk paguajmë për të "rekrutuar". Në fakt, ne nuk rekrutojmë. Anëtarët nuk fitojnë asnjë komision në asnjë rrethanë. Ata që duan të anëtarësohen në Klubin tonë duhet të aplikojnë për Anëtarësim. Jo të gjitha aplikacionet pranohen. Për më tepër, ne kemi standarde të larta dhe një Kod të fortë Sjelljeje që duhet të respektohet. Anëtarësimet ndonjëherë anulohen për shkak të shkeljeve të Kodit tonë të Sjelljes.

A) Thjesht bëhuni anëtar i asociuar. Kostoja hyrëse në kohën e tanishme është vetëm një tarifë fillestare një herë prej 20 $ plus 18,95 $ në muaj të detyrimeve të vazhdueshme. Brenda disa javësh ose muajsh, do ta dini nëse Klubi është i përshtatshëm për ju. Vetëm ju mund ta merrni atë vendim. Kostoja është mjaft e ulët që të gjithë të përjetojnë Klubin tonë dhe të marrin një "Shije GIN".

A) Nuk keni asnjë detyrim të bëni asgjë kur jeni Anëtar. Gjithçka është opsionale. Ju e kaloni trajnimin me ritmin tuaj. Ju merrni kurse që dëshironi të merrni dhe bëni vetëm atë që dëshironi të bëni. Disa anëtarë kanë jetë aktive shumë të zënë dhe "takojnë GIN" vetëm herë pas here. Anëtarët e tjerë janë shumë aktivë në klubin tonë dhe kënaqen duke u argëtuar me anëtarët e tjerë. Askush nuk do t'ju "përgjojë" për të marrë pjesë në takimet, ngjarjet ose trajnimet e Klubeve. Klubi ynë është ai që dëshironi të jetë.

A) Jo. Thjesht nuk ka asgjë si GIN. Gjithsesi, bëhu gjykatësi. Thjesht bëhuni anëtar i asociuar dhe shikoni vetë.

A) Ekziston një "plan i anëtarëve të familjes" për anëtarët e plotë. Të gjithë anëtarët e familjes duhet së pari të bëhen Anëtar i Asociuar. Më pas do të mësoni për zbritjet e disponueshme për anëtarët e familjes që duan të bëhen Anëtarë të plotë në Klubin tonë.

A) Kjo është një ofertë prezantuese në kohën e tanishme. Ne qëllimisht e bëmë tarifën fillestare dhe tarifat mujore shumë të ulëta për anëtarët e asociuar. Ne duam ta ekspozojmë këtë trajnim për sa më shumë njerëz në mbarë botën në mënyrë që njerëzit të përmirësojnë kushtet e jetës së tyre dhe të rrisin standardin e tyre të jetesës. Trajnimi ynë dhe të qenit Anëtar i Klubit tonë mund ta bëjë këtë. Mbajtja e tarifës për t'u anëtarësuar dhe tarifat mujore të ulëta do të inkurajojë më shumë njerëz të "na kontrollojnë" dhe të marrin një "shije të GIN" në mënyrë që ata të mund të shohin vetë fuqinë dhe efektivitetin e trajnimit tonë dhe përfitimet e pabesueshme të Anëtarësimit. Kur një person bëhet Anëtar i Asociuar dhe sheh vlerën e pabesueshme që ai merr në krahasim me detyrimet mujore shumë të ulëta, shumë do të aplikojnë për Anëtarësim të plotë. Megjithatë, jo të gjitha aplikacionet për Anëtarësi të Plota pranohen pasi shumë Anëtarë të Asociuar nuk do të kualifikohen.

A) Klubi është në pronësi të një grupi të vogël "stjuardësh" që të gjithë kanë qenë Anëtarë të Klubit që nga fillimi i tij. Disa janë gjithashtu Themelues të GIN. Klubi ka një numër të anëtarëve të stafit me kohë të plotë, të gjithë të cilët ishin anëtarë të nivelit të lartë të Klubit tonë për shumë vite përpara se të silleshin si staf me kohë të plotë. Ne kemi gjithashtu mbi 150 Anëtarë GIN që janë pjesë e Korpusit të Shërbimit Vullnetar. Stafi me kohë të plotë dhe vullnetarët me kohë të pjesshme, të gjithë ata që kanë qenë anëtarë të GIN për një kohë të gjatë, "drejtojnë" dhe menaxhojnë Klubin nën drejtimin e "Stewards" dhe "Themeluesit" kryesor të GIN.

A) Pasi të jeni anëtar i asociuar dhe të kaloni "Trajnimin bazë" (afërsisht 20 orë trajnim audio), atëherë mund të aplikoni për Anëtarësim të plotë. Kjo ju lejon të shihni nëse trajnimi dhe Klubi rezonojnë me ju. Jo të gjitha aplikacionet pranohen. Ekziston një proces "rishikimi" nëpër të cilin kalojnë të gjithë anëtarët e rinj. "Sponsori" juaj dhe trajneri personal i mbështetjes së anëtarëve duhet t'ju rekomandojnë për anëtarësim dhe të jenë të gatshëm të "garantojnë" për ju. Ne pranojmë si Anëtarë vetëm ata që mendojmë se janë "të mirë për Klubin", dhe gjithashtu ata që mendojmë se do të përfitojnë nga Klubi. Ne gjithashtu pranojmë vetëm ata që mendojmë se do të përfitojnë nga të qenit Anëtar. Klubi ynë nuk është për të gjithë, dhe mund të mos jetë për ju. Ne pranojmë vetëm njerëz si anëtarë që janë plotësisht në përputhje me misionin dhe qëllimin tonë dhe që rezonojnë me trajnimin.